Energetická tyčinka Nut & Seed, 4 ks

C_ZIN_ENEB_4
Neohodnoceno

Naše energetická tyčinka chutná skvěle a hodí se jako dokonalé jídlo před nebo po tréninku nebo jako svačina na cestu. Je plná mandlí, datlí a mnoha superpotravin jako jsou chia semínka, quinoa, dýňová semínka, sezamová semínka - a to vše je pro maximální účinek završeno vlákninou inulin. 

Obsah: 4 x 40g


  • (2 balení) Na dotaz
467 Kč
Kategorie: Zinzino doplňky
Hmotnost: 0.3 kg
 

Energetická tyčinka je skvělá jako zdravé jídlo před nebo po tréninku nebo jako jídlo na cestu. Pro dosažení maximálního účinku obsahuje velké množství mandlí, datlí a super-semen jako chia, quinoa, dýňová a sezamová a také hodně vlákniny z inulinu.

Přísady vybírají lidé dbající na zdravý životní styl z těch nejekologičtějších farem, které jsme našli. Je přirozeně veganská, neobsahuje GMO a jsou v ní pouze přirozené cukry.

Hlavní výhody

  • VYSOKÝ OBSAH ENERGIE ‒ rychlé a dlouhodobé palivo.
  • VYSOKÝ OBSAH VLÁKNINY ‒ 10 g zdravé vlákniny vašemu tělu prospěje.
  • BEZ PŘIDANÉHO CUKRU ‒ získejte energii, aniž byste měli chuť na cukr.
  • VEGANSKÝ ‒ užít si ho mohou všichni.
  • BEZ GMO A PESTICIDŮ ‒ můžete si být si jistí, že jsme použili ty nejlepší ingredience.
  • SPLŇUJÍ POŽADAVKY SVĚTOVÉ ANTIDOPINGOVÉ AGENTURY ‒ sportovci si mohou na tyčinkách v klidu pochutnat, protože neobsahují zakázané ingredience.

 

ÚČINNÉ LÁTKY

 

26 % MANDLE
Mandle jsou vysoce výživné ořechy a bohatý zdroj vitamínu E, manganu a hořčíku. Mandle jsou zdrojem mědi, fosforu, niacinu, vlákniny a antioxidantů. Oproti všem ostatním ořechům jsou bohatší na živiny a prospěšné složky zdravých mono- a polynenasycených tuků a antioxidantů. Mandle obsahují přirozeně se vyskytující cukry.

20 % DATLE
Datle jsou kvalitním zdrojem železa, vlákniny, vitamínu A a draslíku. Obsažené esenciální minerály jako vápník, fosfor, sodík, hořčík a zinek z nich dělá jednu z nejzdravějších potravin na světě. Datle mají vysokou hladinu rozpustné vlákniny, která je nezbytná pro podporu zdravého pohybu střev a pohodlného průchodu potravy střevním traktem. Datle obsahují přirozeně se vyskytující cukry jako glukóza, fruktóza a sacharóza. Proto jsou ideální svačinou, která okamžité dodá spoustu energie.

8 % DÝŇOVÁ SEMÍNKA
Dýňová semínka obsahují širokou škálu antioxidačních fytonutrientů, včetně některých fenolových kyselin a polyfenolů jako lignany. Dýňová semínka také obsahují zdraví podporující fytosteroly. Dýňová semínka jsou velmi dobrým zdrojem zinku, železa, fosforu, hořčíku, manganu a mědi a Světová zdravotnická organizace doporučuje jejich konzumaci jako dobrý způsob získání těchto živin. Kromě toho jsou dýňová semínka skvělým zdrojem vlákniny, bílkovin a esenciálních mastných kyselin omega-3 a omega-6.

6 % SEZAMOVÁ SEMÍNKA
Sezamová semínka mají blahodárný vliv na zdraví díky svému nutričnímu obsahu včetně vitamínů, minerálů, přírodních olejů a organických sloučenin, které se skládají z vápníku, železa, hořčíku, fosforu, manganu, mědi, zinku, vlákniny, thiaminu, vitaminu B6, folátu, bílkovin, a tryptofanu. Sušená celá sezamová semínka se skládají z 23 % sacharidů včetně 12 % vlákniny, 50 % tuku a 18 % bílkovin.

6 % QUINOA
Quinoa má vysoký obsah bílkovin a je jednou z mála rostlinných potravin, které obsahují všech devět esenciálních aminokyselin, a proto je vynikajícím zdrojem bílkovin. Obsahuje bílkoviny ve větším množství a lepší kvalitě než většina zrn. Má také vysoký obsah vlákniny, hořčíku, vitamínů sk. B, železa, draslíku, vápníku, fosforu, vitamínu E a flavonoidů, které jsou rostlinnými antioxidanty.

5 % CHIA SEMÍNKA
Chia semínka jsou nesmírně výživná, velmi rychle dodávají energii a staly se jedním z nejpopulárnějších superpotravin v komunitě dbající o zdraví. Chia semínka nesmírně prospívají lidskému zdraví tím, že jsou bohatá na vlákninu, omega-3 tuky, bílkoviny, vitamíny A, B, E a D a minerály včetně síry, železa, jodu, hořčíku, manganu, niacinu a thiaminu a jsou bohatým zdrojem antioxidantů.

5 % INULIN
Inulin je rozpustná vláknina vyskytující se v mnoha rostlinách, ale nejčastěji se získává z čekanky. Přirozeně se vyskytující polysacharid/fruktan se ale nezpracovává, a proto má inulin minimální vliv na zvýšení hladiny cukru v krvi. Zvyšuje absorpci vápníku a případně i hořčíku a současně podporuje růst prospěšných bakterií v tlustém střevě.